fredag 11 maj 2012

Vi laddar...

...inför Linköpings BK:s agilitytävling imorgon.
Tävlingen blev jättestor med 940 starter och 2 banor. Jag och Lingon startar 4 gånger, 2 i agilityklass och 2 i hoppklass.

Träningen har gått bra i veckan. I måndags var vi och tränade med Ida och Frida på HU. Körde denna övning, den var rolig och hade en del utmaningar i handlingen. Blir till att träna den nån mer gång under sommaren när vi fått ännu lite bättre koll på handlingen och då försöka minska svängarna. Körde lite slalom och kontaktfält också och båda går framåt så det är bara att träna på med samma strategi.

Igår var det kurs med två olika övningar. Han gjorde båda bra och kändes väldigt lyhörd och laddad. Fick en del bra tips på saker jag själv inte tänker på som vi ska ta med oss i träningen.

Efter morgondagens tävling väntar en hektisk vecka. Lingons tass ser ut att ha stabiliserat sig och vi hoppas på att inga bakslag kommer under helgen. Gör det inte det så väntar första raceträningen på ett tag med whippetrace på tisdag och sedan LC-tävling på lördag. Däremellan ska vi också starta två hoppklasser uppe i Flen på torsdag. Vi hoppas att vi nu kan komma igång med planerna som tänkt, men vi tar absolut inget för givet så fortsätt hålla tummarna hårt!2 kommentarer:

  1. Lycka till i helgen..och vi håller tummarna framförallt att Lingons tassar håller hela vägen..

    SvaraRadera
  2. Vi bidrar med våra tummar./Eksjöbor och hund

    SvaraRadera