tisdag 1 maj 2012

Valborg

Igår var det valborgsmässoafton och klämdag. Jag utnyttjade lite flextid och tog ledigt hela dagen - skönt med långhelg och skönt att vara ledig i det fina vädret...

Startade dagen med att rida dressyr på en fin Dansa. Jobbade med graman för att få henne att jobba rätt och det funkade jättebra - hon blev kanonfin.
Fortsatte sedan till LHU där vi tränade agility med Frida och Ida. Frida hade en start på en bana från helgens klass III i Tranås som hon ville köra igen och både Ida och jag tycker det är kul att testa på lite svårare saker med jämna mellanrum. Lingon var riktigt taggad och gjorde den jättefint och slalom satt som ett smäck! Varken Ida eller Frida har sett honom sedan ridhusträningarna slutade och båda tycker han har utvecklats ordentligt och fått upp farten även när banorna svänger en del.
Tisse fick också träna agility - vi testade på våra första byten i en kombination med 4 hopphinder och en tunnel. Han skötte det riktigt bra men blir emellanåt lite vimsig men det löser sig med mer rutin. Vi provade också på platten som enskilt hinder och det gjorde han jättebra. Han har ordentligt med motor och driv så det ska bli spännande att se om jag kan få med mig det på agilitybanan.

Kvällen spenderades i Jönköping hos mamma. På vägen stannade vi på Omberg för att titta på utsikten och fota hundar.
Fina killar på väg upp.

Utsikten

Husse och hundarna tittar på utsikten

Lingon njöt i fulla drag på ett vinthundsvärdigt sätt

Tisse har svårare att vara stilla nån längre stund men fick ställa upp på två 1-årsbilder (om än en månad för sent)

Och till sist jag och whipparna...

På vägen ner hittade Lingon en lagom stor pinne..

Idag står valpträff för Klockkullen på Borås Greyhound Park på schemat. Det blir också prova-på-träning på banan, ska bli spännande att se dem alla igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar