fredag 17 juni 2011

Mycket på gång...

Ja, nu planeras det för fullt här hemma, mitt huvud går på full fart... Mycket som ska hinnas med under sommaren.

Här kommer en liten update om vad som är på gång...

Lilla Tisse har fortfarande fullt upp med att anpassa sig till vårt liv. Han äter duktigt, olyckorna blir färre inne och han har charmat sig upp i sängen på nätterna. Nästa vecka börjar vi på valpkurs med honom, nyttigt att träffa andra hundar och bra att få lite motivation och tips kring "träning" av den lille. Första helgen i juli blir det valpträff med syskonen, ska bli jättekul att träffa de andra!

Lingon ska den närmaste månaden göra försök på sista licensloppen i för både WR och LC. WR blir det på midsommardagen, på vår hemmatävling i Norrköping och i samband med Bråvikens LC-tävling 10 juli blir det ett försök på tredje licensloppet där.

Dansa har fått en spark i hagen och varit ganska svullen, men är på bättringsvägen. Hoppet lever om en omstart på årets tävlingssäsong på söndag då vi är anmälda till 1,00 och 1,05 m. Vi satsar även på Rappestad söndagen efter midsommar.

Den tidigare otursfågeln Lillan har fallit i gamla vanor och är halt, eller i alla fall stel, höger bak. Har en tid hos vet i nästa vecka, men vi avvaktar helgen innan vi bestämmer oss för om vi åker dit eller inte. Hon har successivt blivit bättre och grundtipset är att hon sträckt sig i rumpan eller ländryggen. Åker vi inte till vet är eminenta equiterapeauten Malin inbokad i veckan efter midsommar.

Tweeten har fått gå ut på bete med valackerna i Solla tillsvidare. Förhoppningen är att han i månadsskiftet juni/juli kan åkaner till hingstbetet i Småland, såret är i princip läkt, men jag drar mig lite för resan ner. Om det blir tävling med Dansa i helgen ska jag passa på att lasta när transporten ändå är påkopplad.

Jag och Dansa i Åtvidaberg förra året

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar