fredag 20 januari 2012

Vardagen tillbaka

I Linköping har vardagen infunnit sig efter alla helgdagar, semesterdagar och halvveckor på jobbet, men det innebär också att det är svårare att få tiden att räcka till igen.

Lillan är helt ohalt och nu skodd med sula för att låta hoven läka utan massa smuts.

På Tweet skulle jag ta stygnen i onsdags, vilket gick sådär... Jag har fått bort hälften ungefär, resten får bli vid nästa bandagebyte. Såret har spruckit en del längst ner och men läker ändå fint. Tyvärr står han fortfarande inne då han behöver vara bandagerad och bandage håller inte för en dag i hagen, men jag hoppas kunna släppa ut honom inom en vecka.

Ridningen med Dansa går som vanligt upp och ned men med en kurva uppåt. Denna vecka har inte varit någon riktigt bra vecka dock, ett dåligt dressyrpass i måndags och en frsutrerande hoppträning i onsdags. Träningen avslutades med några riktigt riktigt bra språng, tyvärr han jag dessförinnan bli placerad i ett hinder efter en missbedömning av avståndet. I själva hoppmomentet lyser Dansa äntligen av självförtroende igen - hon hoppar närs, långt ifrån och riktigt flyger över hindren, men just nu är vi alldeles för mycket osams där emellan.

Lingon och jag laddar för vår officiella agilitydebut i morgon. Vi har tagit stora kliv framåt i slalom men jag vet inte om det räcker för att klara det på tävling. Jag vet inte heller hur balanshindren kommer fungera i en bana, men det är bara att köra och göra sitt bästa. Kul ska det bli i alla fall!!

Med Tisse började jag på vardagslydnad i söndags. Han skötte sig riktigt bra, men vi har en del att träna på under kursens gång. Nyttigt att gå kurs och träna med alla störningar som då blir...

2 kommentarer:

  1. Lycka till i morgon önskar Eddie

    SvaraRadera
  2. skönt att vara igång igen..efter alla helger..det tycker även vi som är av högre ålder..skönt också att allt tycks ordna upp sig!

    Lycka till med Lingon idag..

    SvaraRadera