söndag 18 september 2011

Lingons första LC-tävling

I helgen har Lingon varit med i sin första LC-tävling i Kode utanför Göteborg. Han, Tisse och Mattias fick åka utan mig då lille Tweet fått lite feber och komplikationer efter kastrationen.

Lingon skötte sig bra och gjorde två fina lopp. I första loppet tappade han trasan en liten bit och Mattias såg hur han fick leta lite innan han hittade den och körde på igen. Poängen blev 77 p i första loppet och 82 p i andra, totalt 79,5 p vilket räckte till en 17:e plats av 56 startande whippets. Vi är jättenöjda med debuten och ser framemot fler LC-tävlingar nästa år! 

Stort grattis till Christina vars Gipsy placerade sig 4:a med CACIL!! (Hoppas jag fick detta rätt nu...) Vår kompis Jansson slutade 6:a med R-CACIL och Lingons bror Kruse (DJ Kalle Kula) kom 7:a efter ett jättebra andra lopp. Grattis också alla andra som gjorde fina lopp!

Lingon tar LC-licens i juli i år, foto/copyright Monika Tillberg.

1 kommentar:

  1. Oh vad spännande med Lingons debut på LC-tävling. Snacka om mångsidig hund. Tänk att klubbkompis Jansson är så duktig!! Märta-Mai och jag ser fram mot KM och andra licensloppet för hennes del. Det verkar som att Lingon och Märta-Mai kommer att tampas på LC-banorna också. Så kul och GRATTIS till en fin debut! Hälsningar Olga och Märta-Mai

    SvaraRadera