måndag 7 november 2011

November

Ja, då var vi inne i november och hösten fortskrider i säker takt framåt.

I helgen har vi varit på Smålandsbesök vilket uppskattades av både Lingon och Tisse eftersom de fick tillfälle att busa i skogarna och på fälten där ett par gånger...

Lingon och jag är med i en agilityträningsgrupp som klubben har över vintern, varje söndag är det nu agilityträning. Igår gick det jättebra i början men sen blev både matte och hund lite för trötta.... Mattias går också tävlingslydnadkurs med Lingon som snart avslutas.

Med Tisse fortsätter vi träna med vardagslydnad och enklare kommandon. I januari är det dags för kurs igen, då i just vardagslydnad. Mattias tränar mycket utställningsträning med honom då det på lördag ör dags för inofficiell utställning i Motala.

Dansa har börjat komma igång efter sin hälta och vi har gjort en dressyr- och en hoppträning. Hon känns piggare och fräschare nu så jag hoppas att vi är klara med problem och bekymmer för ett tag framöver.

I måndags förra veckan gjorde vi dräktighetskoll på Lillan och allt såg bra ut. Hon är nu 3 mån in i dräktigheten.

Lille Tweet växer nu på alla håll och kanter. Jag har introducerat bett för honom vilket inte var några större bekymmer. I veckan blir det kanske löshoppning och i helgen ska han få testa tömkörningsgjorden för första gången....


Lillan 97 dygn dräktig med Tweet, dags att börja dokumentera denna dräktighet så jag kan jämföra...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar